Negyed éve nem írtam ide, de mostmár épp itt az ideje.

Márciusban és áprilisban nem történt semmi azon kívül, hogy húsvétra hazaugrottam. Aztán május közepén kezdett apadni a meló, de akkor meg állandóan 6 napos heteket toltam és most eljött az idő, hogy megint írjak, mert történt egy s más.

Május végén pl most a másik tesómmal vágtunk neki a salzburgringi versenyhétvégének:



Volt itt minden:
Suzuki kupa egy csomó magyarral, Seat Leon Euro Cup két magyar versenyzőzel, és a WTCC egy magyar indulójával.



Wéber Gábor sajnos egész hétvégén bajlódott az autó műsuzaki problémája miatt, ezért a versenyt sem sikerült befejeznie



Norbi egy 9. és egy 4. hellyel zárta a hétvégét



Tom Chilton a rajbalesetben megsérül autóját pont előttünk fektette ki.





Jeee második alkalommal is a Eurosport műsorán :D Ott vagyunk a nyíl alatt a Tesó világos sapkában és kék pólóban, én pedig balra sötétkék sapkában és sötét fölsőben



körbe lehetett nyálazni a kivontatott autót





A Parc Fermé



A szünetben Hannes Arch - RedBull Air Race versenyző műrepülő bemutatóját láthattuk. Az idióta olyan alacsonyan repkedett, hogyha egy doboz cigit ragasztanak a gép hasára, megmondom milyen márka.



Sébastien Loeb kilencszeres rally világbajnok.

Érdekesség képpen ott volt Andy Prialux háromszoros túraautó világbajnok is díjakat átadni, sajnos vele nem találkoztunk.



Tesóm Michelisz Norbival



Tesóm Tom Coronellel



Tesóm Wéber Gáborral



Tesóm



Totálkáros Suzuki. Ráhajtogatták a szalagkorlátra.



Fiat 500 Trofeo rajt



Fél négy felé már alig lézengett valaki a box tetején. A lágy nyári szellő konfetti kockácskákat hordott a forró betonon. A csapatok egykedvű dolgozói már szedelőzködtek, ahogy mi is. Habár a honfitársainknak nem is ment most úgy, ahogy kellett volna, azért a szájuk sarkán mosollyal  távoztak a pályáról. Hátmég mi :D



Jövőre is jövünk, főleg, ha ismét ilyen szép idő lesz.

Aztán ugye megint hazanéztem kicsit, ami megint nagyon jó volt, de majd júliusban ugye... az mi lesz :D

Szóval Pünkösd hétfőn indultam is délután, hogy ismét átszeljem fél európát, amikor észleltem, hogy nincs ergia - ahogy JarJar mondaná - és lassul az autó, pirosan villog egy kontrollámpa. Azt történt, hogy elszállt a hűtés. A termosztátház széléből letört egy darabka és elengedte a hűtőközeget. Szerencsére kb 6-800 méterre állt le egy bátaszéki műhelytől. Még aznap fogadtak is, és másnapra orvosolták a hibát, így szerdán már itt voltam ismét.

Aztán most, hogy hogy itt vagyok és volt egy kis időm, meg kedvem, a hétvégén elmentem a 25. neumarktri Altstadtfestival-ra. Fél óra kocsival, Földvár Nürnberg felé félúton.

Íme a fotók:



Igazából szinte bármelyik városi "fesztiválon" ugyan ilyen képeket lehet lőni, szóval nem kattintgattam veszettül





Viszont láttam, hogy fel lehet menni a templomtoronyba néhány petákért cserébe. Nem is tétováztam. 72 méter és rohadt sok lépcső.







Az 1434-ben épült neumarkti Sankt Johannes templom toronyában három harang lakik. A délidőben megszólaló 35 mázsás harangot 1834-ben öntötte Iksz Ipszilon...



Na itt volt az, amikor majdnem kiesett a gép a kezemből.



A várrom felé nézve (a közelebbi dombtetőn van, csak nem lehet kivenni a képről ).

Mikor megláttam, tudtam egyből, hogy az a köv célpont, szóval ott is hagytam a belvárost, mert hiába volt 5 színpad fellépőkkel, ahhoz nagyon sokat kell igyak, hogy azt élvezni tudjam.



Castle Wolfstein







A város, fenntről a várból.

Már nem is számolom hányadik várrom ez amibe beténfergek, de igazából mind egyforma, csak a kilátás más. Na jó, nem, de majdnem.

Persze elindult a VB is, és a nyitó meccs lendületéből azt hittem, majd a többi is olyan jó lesz. Azóta is várok.

Szóval egyenlőre ennyi voltam mára. Ha megint megyek valamerre, vagy történés lesz, ígérem kiposztolom amilyen hamar csak tudom. 

Na léptem, Csá