A hétvégén ellátogattam a Traunreut-ba, ahol Zoltán barátom tengeti mindennapjait.Habár az út hossza ~ 180km ( kb Baja - Budaörs), azért autópálya nélkül is megvolt 2 óra alatt. Vittem neki egy bringát, amit még a tesóm szerzett úgy 3-4 éve ingyér', így már nem kell gyalog bandukolnia. Mivel nem igen tud sehova sem menni, ezért leautóztam, és körbenéztünk a környéken.

Traunstein. Egy tipikus bajor kisváros.Mint, amolyan tipikus kisváros, nincs sok látnivaló. Az óváros közepén templom, mellette főtér, körben kis utcácskák sok boltal és vendéglővel. A másik központ a vasútállomás, nemmessze pláza, mozi stb.A Traun folyó. Ez sem egy Sugó, de olyan tiszta, hogy látszanak benne a halak.Aztán mivel tudtam, hogy van nem messze egy tó is, ezért arra folytattuk utunkat.

A Chiemsee. Anno itt veretett Ötvös Csöpi is, ahonnan a Hamis a baba c. film elején ment haza.

Szép hely azt meg kell hagyni, szóval nem ez volt az utolsó látogatásom itt. Van egy sziget is benne, amin II. Lajos bajor király kastélya áll, amit a versailles-i kastély hasonmásának szántak.

Szóval mászkáltunk, dumáltunk, aztán visszafelé megkajáltunk, és én hazajöttem. Két hét múlva újabb kiruccanás lesz, természetesen arról már bővebb beszámoló várható.

Úton hazafelé:
Kocó, neked pedig Boldog Születésnapot kíván a bajor különítmény! :D