Jaj, de nagyon régen volt, (de soká lesz) hogy írtam ide. Volt azóta karácsony a családdal és jó kajákkal, szilveszter arconpörgéssel, tüzijátékkal, mozizás az ÖB-kkel stb...Aztán vissza kellett jönnöm, és hoztam magammal a tesóm apósát és egy örök barátomat, Zoltánt
http://www.youtube.com/watch?
v=0mGZyPNXFss


Aztán teltek múltak a napok és megszületett Anna, a családunk legújabb tagja. Mivel még csecsemő, ezért nem tudok túl sokat írni róla. Egészséges eszik, alszik, sír, végzi a dolgát. Martin pedig egyre értelmesebb és önállóbb. Aztán jött a tesómék költözése.

Nem csináltam képeket, mert a munkára koncentráltam, és nem spectator módban voltam. Volt takarítás, festés, hurcolkodás. Az előző lakók keményen heroin függők voltak, úgyhogy ki lettek lakoltatva. A lakással is volt dolog bőven, de a mai napon lezárult a költözés. Meg is ünnepeltük egy kiadós ebéddel, amiben én is segédkeztem. Magnum után szabadon, meglékeltünk egy jóféle Chateau Rothschild borosüveget ami olajozta a munkát. Az orosz boltból vettünk tortát is, amin a "No megálj csak!" c. szovjet rajzfilm szereplői voltak láthatóak.
A munkámról csak annyit, hogy Thomas novemberben csak az első fecske volt. Azóta még két kollégám mondott fel és én is fontolóra vettem, de adtam egy utolsó esélyt a cégnek.

Mivel hardveres problémám akadt (elromlott az egér)
Itt most be is fejezném a mondandómat. Amint tudom, folytatom.
Bye Love Y'All